Sandbox

Sandbox is a multipurpose HTML5 template with various layouts which will be a great solution for your business.

Contact Info

Moonshine St. 14/05
Light City, London

info@email.com
00 (123) 456 78 90

Learn More

Follow Us

Monitorizare GPS

Cum poți reduce consumul de carburant cu un sistem localizare GPS auto?

Consumul de carburant este unul dintre cei mai costisitori factori atunci când ne referim la o companie de transport. Reducerea acestuia poate avea loc mult mai simplu decât te aștepți: prin montarea unui sistem localizare GPS auto.

Reducerea consumului de carburant îți poate aduce îmbunătățiri semnificative în bugetul firmei și în eficiența pe termen lung a transporturilor realizate.

În acest articol îți vom prezenta cele mai importante 5 modalități prin care poți reduce consumul de combustibil cu ajutorul unui sistem localizare GPS auto.

Dacă ai nevoie oricând de informații suplimentare sau de ajutor în alegerea celui mai important sistem localizare GPS auto, contactează experții CargoTrack!

1. Monitorizezi și optimizezi rutele

Un avantaj foarte mare în folosirea unui sistem localizare GPS auto este accesul continuu la locația în timp real a vehiculului și rutele pe care șoferul le realizează.

Cu acces non-stop la aceste informații, poți reactualiza rutele șoferilor, alegând cele mai optime trasee. Poți alege să redirecționezi șoferul spre rute fără ambuteiaje, mai rapide sau pe rute fără drumuri cu taxe.

În acest mod, reduci devierile de traseu și alegi cea mai eficientă rută pentru a realiza transportul în timpul stabilit și cu un consum mult mai redus de combustibil.

Cu un sistem localizare GPS auto potrivit nevoilor firmei tale, vei aduce multe beneficii în bugetul afacerii tale.

2. Eviți întârzierile și opririle neplanificate

Prin monitorizarea continuă a fiecărui vehicul aflat pe traseu, vei putea vizualiza oricând dacă ruta aleasă nu este cea mai eficientă.

În același timp, vei avea control asupra devierilor de traseu sau opririlor neplanificate și frecvente realizate de către șofer.

În acest mod, economisești și combustibil, dar mai ales timp.

Este important să poți deține controlul asupra rutelor alese de către șofer și a devierilor acestora, pentru a putea oferi servicii prompte și profesionale clienților tăi.

3. Monitorizezi stilul de conducere

O altă funcționalitate importantă a unui sistem localizare GPS auto este capacitatea de monitorizarea a stilului de conducere a șoferului.

Viteza cu care circulă, frânările și accelerările bruște sau condusul agresiv sunt factori care cresc semnificativ consumul de carburant și deteriorează mult mai rapid vehiculul.

Mai mult decât atât, un stil de condus agresiv și periculos al unui șofer îți va aduce amenzi și șanse mult mai ridicate de accident, unde se pune viața în pericol a participanților la trafic, dar și pierderi ale mărfii transportate.

4. Controlezi nivelul de combustibil din rezervor

Fiecare sistem localizare GPS auto vine cu mai multe accesorii sau module care se pot alege adiacent echipamentului GPS.

Sonda litrometrică, instalată în cadrul rezervorului, îți oferă control total asupra nivelului de combustibil în orice moment.

Ai acces în timp real la nivelul de combustibil din rezervor și ești alertat atunci când există o scădere bruscă de carburant.

În acest mod, vei ști mult mai precis să îți poți aproxima costurile de transport și să eviți pierderile mari de combustibil. Acest lucru îți va reduce semnificativ cheltuielile, cu o investiție minimă.

5. Eviți furtul de carburant

Fie că există furturi de carburant sau are loc o utilizare neautorizată a vehiculului, vei avea rapoarte clare asupra consumul de combustibil cu ajutorul sondei litrometrice și vei reduce furturile de combustibil.

Acest lucru îți va aduce beneficii majore și te va ajuta să ai control sporit asupra utilizării vehiculelor și consumul de combustibil, pentru a-ți reduce costurile.

Sistem localizare GPS auto de la CargoTrack

Echipamentele GPS CargoTrack sunt profesionale și îți oferă acces la peste 40 de module și accesorii pe care le poți alege pentru un control deplin al parcului tău auto.

Sonda litrometrică CargoTrack este un accesoriu instalat des de către partenerii noștri împreuna cu echipamentul GPS CargoTrack. Aceasta îți va permite să oprești furtul de combustibil și să ai un control mult mai mare asupra consumului de carburant.

Experții noștri îți oferă consultanță gratuită pentru alegerea celui mai potrivit sistem localizare GPS auto, împreună cu accesoriile și modulele aferente nevoilor firmei tale.

În plus, îți oferim montaj gratuit, oriunde în Europa.

Contactează-ne acum pentru a afla mai multe detalii!

5/5 - (2 votes)
Vlad
Sharing is caring
Facebook
Twitter
LinkedIn
Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?