Sandbox

Sandbox is a multipurpose HTML5 template with various layouts which will be a great solution for your business.

Contact Info

Moonshine St. 14/05
Light City, London

info@email.com
00 (123) 456 78 90

Learn More

Follow Us

Monitorizare GPS

Top 5 beneficii monitorizare flotă auto

În domeniul transportului, eficiența și gestionarea rapidă a situațiilor sunt semnificative pentru oferirea unor servicii prompte și calitative. În acest sens, un sistem de monitorizare flotă auto poate fi cel mai bun ajutor al tău.

Controlul asupra șoferilor, gestionarea mai rapidă a aspectelor administrative și evitarea deteriorărilor vehiculelor te va ajuta să reduci costurile flotei tale auto, să eviți amenzile și să îți poți focusa atenția pe alte aspecte, precum preluarea unor curse noi.

1. Control mai mare asupra flotei tale

Prin implementarea unui sistem de monitorizare flotă auto, vei avea acces la date în timp real cu privire la aspecte precum locația vehiculelor, starea tehnică sau nivelul de combustibil.

Acest control crescut îți permite să iei decizii mai informate și să optimizezi rutele și programul de mentenanță.

În plus, anumite sisteme de monitorizare flota auto îți oferă posibilitatea de a monitoriza comportamentul șoferilor și modul de conducere al acestora. Frânările agresive, accelerările bruște și condusul cu viteză sunt factori care pot să ducă la probleme ale mașinii, amenzi sau deteriorări mai rapide a vehiculului.

2. Reducerea costurilor operaționale

O gestionare mai eficientă a flotei auto poate duce la o reducere semnificativă a costurilor. Prin optimizarea rutelor, evitarea drumurilor cu taxe și monitorizarea consumului de combustibil, vei putea economisi bani și resurse prețioase.

În acest sens, anumite platforme asociate serviciilor de monitorizare flotă auto sunt special concepute pentru a-ți ușura munca de zi cu zi.

Cu ajutorul unei platforme, precum cea eTMS, organizezi cursele mult mai rapid, în funcție de preferințe (reduci costurile cu drumurile, economisești combustibil evitând zonele cu ambuteiaje și vezi în timp real schimbările de pe drumuri), dar și economisești foarte mult timp, pe care îl poți reinvesti în căutarea curselor.

În platformă, păstrezi o arhivă cu toate documentele aferente pentru fiecare cursă, generezi automat facturi și gestionezi fiecare comandă.

3. Mentenanță preventivă eficientă

Sistemele de monitorizare pot detecta problemele tehnice în stadii incipiente, permițându-ți să efectuezi mentenanța preventivă înainte ca aceste probleme să devină grave.

Acest lucru nu numai că reduce costurile reparațiilor majore, dar și minimizează timpul de nefuncționare al vehiculelor.

În plus, poți gestiona pentru vehicul toate verificările periodice, valabilitatea asigurărilor sau alte programări precum schimbul de ulei.

Astfel, poți să îți menții vehiculele într-o stare optimă de funcționare și te poți asigura că totul funcționează corespunzător.

4. Monitorizarea consumului de combustibil

Prin urmărirea consumului de combustibil, vei putea identifica modelele de utilizare ineficientă și vei putea lua măsuri pentru a reduce cheltuielile legate de combustibil.

Prin instalarea unei sonde litrometrice în rezervor, poți să eviți furturile și pierderile de combustibil, reducând semnificativ costurile aferente.

5. Descărcarea datelor din tahograf de la distanță

O altă funcționalitate care îți salvează foarte mult timp odată cu alegerea unui serviciu de monitorizare flotă auto este descărcarea datelor din tahograf de la distanță.

Anumite echipamente GPS îți permit acest lucru și facilitează gestionarea datelor șoferilor tăi. În plus, știi că fiecare șofer este ferit în cazul unui control și tu, de asemenea, poți gestiona foarte ușor toate documentele în cazul unui control.

Această funcționalitate a unui sistem de monitorizare flotă auto îți va ușura mult sarcinile zilnice și eficiența administrării șoferilor tăi.

Monitorizare flotă auto CargoTrack

Atunci când alegi un serviciu de monitorizare flotă auto trebuie să iei în considerare funcționalitățile care vin împreună cu echipamentele GPS și care sunt cele mai bune opțiuni pentru tine.

Serviciul de monitorizare flotă auto CargoTrack îți pune la dispoziție peste 40 de module și accesorii pentru echipamentele GPS pe care să le alegi în funcție de nevoile afacerii tale.

Specialiștii CargoTrack îți stau la dispoziție pentru a te ajuta să alegi cele mai bune opțiuni pentru tine și să atingi capacitatea maximă a afacerii tale.

În plus, îți oferim montajul gratuit oriunde în Europa, ca să te bucuri de serviciile de monitorizare GPS fără griji suplimentare.

Ai nevoie de mai multe informații? Contactează-ne acum!

5/5 - (1 vote)
Vlad
Sharing is caring
Facebook
Twitter
LinkedIn
Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?