CargoTrack Monitorizare GPS Auto

Buton de panică / alarmă

Butonul de panică instalat în habitaclu oferă soluția ideală pentru o gamă largă de situații neplăcute, în care șoferul tău nu poate comunica prin metode tradiționale.

Panic button / alarm - CTS_Buton_de_Panica - Buton de panică / alarmă

Șoferii petrec o mare parte din timp singuri, pe drum. Vrei să știi că șoferul tău este în siguranță? Siguranța șoferilor este o prioritate pentru orice manager de flotă, iar un buton de panică/alarmă poate fi un real ajutor în situații limită. În cazul unei urgenţe şoferul poate să trimită rapid o alarmă centrului de control şi managerului prin simpla apăsare a unui buton, ulterior instalării acestuia în autovehicul.

În trafic pot avea loc de multe ori situații neplăcute iar șoferul nu întotdeauna poate contacta telefonic dispeceratul sau să avertizeze asupra unei probleme. Un buton de panică poate scurta foarte mult timpul de reacție. Prin simpla apăsare a acestuia, una sau mai multe persoane desemnate pot primi un e-mail sau un SMS astfel problema poate fi sesizată imediat.

Butonul de panică poate fi conectat la o alarmă care să permită și avertizarea persoanelor care se află în imediata apropierea a autovehiculului, că există o problemă.

Alegeţi un buton de panică/alarmă de la Cargo Track pentru siguranţa şoferilor din flota dumneavoastră.

Probleme des întâlnite

Vrei să le oferi șoferilor tăi o modalitate suplimentară de siguranță?
Vrei ca șoferii tăi să te poată anunță în caz de urgență?

Beneficiile obținute

  • Siguranță sporită
  • Scurtarea timpului de reacție
5/5 - (13 votes)
Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
CargoTrack
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?