Sandbox

Sandbox is a multipurpose HTML5 template with various layouts which will be a great solution for your business.

Contact Info

Moonshine St. 14/05
Light City, London

info@email.com
00 (123) 456 78 90

Learn More

Follow Us

Monitorizare GPS

5 avantaje ale unui sistem urmărire GPS

Un sistem urmărire GPS este extrem de important atât pentru firmele mari, cât și pentru firmele mici. Acesta oferă șansa de gestionare mai eficientă a managementului firmei și a activității șoferilor.

Mai mult decât atât, apar multe economii semnificative de bani odată cu implementarea unu sistem urmărire GPS, prin care poți vizualiza rutele, consumul de combustibil, stilul de condus al șoferului, viteza și locația vehiculului.

În acest articol îți vom prezenta 5 avantaje ale unui sistem urmărire GPS.

1. Eficiență crescută

Un sistem urmărire GPS poate ajuta la îmbunătățirea eficienței prin furnizarea de informații despre locația vehiculului în timp real.

Cu aplicația CargoTrack, beneficiezi de vizualizare a locației vehiculului tău de pe orice dispozitiv conectat la internet, indiferent de ora din zi sau noapte. Acest lucru îți va oferi siguranța curselor tale indiferent de moment.

Acest lucru poate ajuta la planificarea rutelor mai eficiente și la reducerea timpului petrecut în trafic sau în ambuteiaje.

2. Reducerea costurilor

Un sistem de urmărire GPS poate ajuta la reducerea costurilor prin optimizarea rutelor și reducerea consumului de combustibil. De asemenea, opțiunea de vizualizare a nivelului de combustibil din vehicul te va ajuta să eviți furturile de combustibil și să faci o economie considerabilă de bani.

Acesta ajută la reducerea costurilor de întreținere prin detectarea rapidă a problemelor mecanice și programarea intervențiilor de întreținere. În acest sens, vei putea fi mult mai organizat și vei ști că nu ratezi întreținerea vreunui vehicul.

3. Eviți furturile și pericolele

Un sistem urmărire GPS poate ajuta la creșterea siguranței prin furnizarea de alerte în timp real în cazul în care vehiculul este implicat într-un accident sau este furat. Acesta poate ajuta și la identificarea rapidă a vehiculelor care se deplasează în mod neadecvat sau la viteze ridicate.

Mai mult decât atât, ne referim și la senzori de verificare a nivelului de combustibil și asigurarea faptului că nu se poate fura din rezervor.

În acest sens, vei evita furturile de combustibil și de vehicule, dar le vei putea oferi și siguranță șoferilor

4. Monitorizarea angajaților

Un sistem urmărire GPS îți oferă posibilitatea de monitorizare a angajaților pentru a te asigura că respectă programul de lucru și că respectă politica de conducere sigură. De asemenea, poate ajuta la reducerea furtului de timp și la îmbunătățirea productivității.

În acest sens, un sistem urmărire GPS are opțiunea de generare a rapoartelor de lucru pentru a avea în evidență programul de muncă al șoferilor și a bifa nevoile legislative. Astfel, vei fi mult mai bine organizat administrativ și te vei bucura de rezultate optime.

5. Asigurarea conformității cu regulile și reglementările

Un sistem urmărire GPS poate ajuta la asigurarea conformității cu regulile și reglementările privind transportul și siguranța rutieră.

Acest lucru poate ajuta la evitarea amenzilor și a altor sancțiuni și poate ajuta la menținerea unei reputații bune în rândul clienților și al comunității. Realizarea în timp optim a unei curse, o bună verificare a poziției vehiculelor și a activității șoferilor tăi îți va oferi posibilitatea de a te focusa pe creșterea nivelului companiei tale și de a beneficia de succesul aferent.

Soluția CargoTrack pentru un sistem urmărire GPS

Dacă alegi un sistem urmărire GPS pentru firma ta trebuie să știi că acesta îți va aduce foarte multe beneficii, mai ales administrative și de siguranță.

Astfel, CargoTrack îți oferă mai multe tipuri de pachete pentru alegerea unui sistem urmărire GPS care să se potrivească perfect cu nevoile firmei tale.

Mai mult decât atât, îți oferim suport și consultanță la nevoie, ca să poți lua orice decizie în perfectă cunoștință de cauză.

Bonus, îți oferim montare gratuită oriunde în România și Europa, ne deplasăm direct la locația vehiculelor tale și îți oferim cele mai profesionale servicii!

Te-ai hotărât să faci schimbarea? Contactează-ne acum!

5/5 - (1 vote)
Vlad
Sharing is caring
Facebook
Twitter
LinkedIn
Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?