Sandbox

Sandbox is a multipurpose HTML5 template with various layouts which will be a great solution for your business.

Contact Info

Moonshine St. 14/05
Light City, London

info@email.com
00 (123) 456 78 90

Learn More

Follow Us

Monitorizare GPS

5 avantaje sisteme GPS de urmărire auto 

În domeniul transportului se implementează tot mai mult sisteme GPS de urmărire auto cu diferite opțiuni în funcție de nevoile fiecărui transportator.

Este important ca atunci când alegi dintre mai multe sisteme GPS de urmărire auto de pe piață, să ții cont de avantajele pe care ți le oferă, de profesionalismul și expertiza furnizorului, dar și de nevoile companiei tale.

În acest articol, îți prezentăm 5 avantaje sisteme GPS de urmărire auto care îți vor îmbunătăți afacerea.

Ține cont de nevoile afacerii tale atunci când alegi un furnizor de servicii de monitorizare GPS și alege cea mai optimă și de ajutor soluție pentru creșterea companiei tale.

1. Vizualizarea în timp real a vehiculelor

Vizualizarea în timp real a locației și a statusului vehiculelor din flota ta, îți oferă siguranță în ceea ce privește statusul transporturilor și te scapă de grijile aferente eventualelor incidente.

Poți vizualiza locația exactă a vehiculului, stilul de conducere al șoferului și alte aspecte la orice zi și oră, live în aplicația de sisteme GSP de urmărire auto a furnizorului tău.

CargoTrack îți oferă servicii profesionale și performante, cu o aplicație disponibilă pe orice dispozitiv conectat la internet.

2. Îmbunătățirea conformității cu reglementările

Cu ajutorul unor Sisteme GPS de urmărire auto poți asigura activitatea firmei cu reglementările și standardele legale în ceea ce privește siguranța vehiculelor și a mărfurilor transportate.

Prin monitorizarea vehiculelor în timp real și a unor sisteme GPS de urmărire auto cu anumite opțiuni ale pachetelor, vei fi în acord cu reglementările legislative și vei evita amenzile.

În plus, prin accesul pe care sisteme GPS de urmărire auto ți-l oferă, poți vizualiza modul de conducere al șoferilor, dar și viteza de conducere. În acest sens, poți interveni și scăpa de amenzi sau accidente.

3. Îmbunătățirea planificării și programării

Sisteme GPS de urmărire auto îți poate ajuta echipa să planifice și să programeze livrările mai eficient.

Acest lucru poate fi realizat prin analiza datelor de urmărire pentru a identifica ambuteiajele, traficul și pentru a evita rutele aglomerate. În acest sens, traseele se pot schimba de către dispeceri, pentru a reduce timpul comenzii și cheltuielile privind combustibilul.

Astfel, vei reuși să oferi profesionalism clienților tăi și să ai servicii la cele mai înalte standarde.

4. Reducerea costurilor de întreținere

Sisteme GPS de urmărire auto îți oferă posibilitatea de a monitoriza vehiculele și a identifica problemele în timp util, pentru e evita ca vehiculul să ajungă într-un stadiu grav.

Acest lucru poate duce la reducerea costurilor de întreținere și a timpului de inactivitate al vehiculelor.

Mai mult decât atât, alertele pe care le poți seta, programarea verificărilor de rutină sau alte opțiuni suplimentare, sunt aspecte ce îți vor îmbunătăți reducerea costurilor de întreținere.

5. Îmbunătățirea securității vehiculului și a mărfurilor transportate

Prin implementarea unor sisteme GPS de urmărire auto îți îmbunătățești siguranța vehiculelor și a mărfurilor transportate.

Prin monitorizarea vehiculului în timp real, vei fi alertat în cazul în care vehiculul iese din geozona prestabilită sau dacă are loc o încercare de furt.

În acest mod, crești securitatea vehiculelor tale și a mărfurilor pe care le transporți, dar scapi și de stresul și grijile pe care le ai când se realizează transporturilor. Să poți gestiona direct activitatea vehiculelor tale este un beneficiu care se resimte în activitatea companiei tale.

Soluția CargoTrack pentru sisteme GPS de urmărire auto

CargoTrack vine în ajutorul afacerii tale cu servicii profesionale de monitorizare a flotei prin GPS, însoțite de consultanță gratuită din partea specialiștilor noștri în domeniu. Echipa noastră de consultanți este pregătită să îți ofere suportul necesar în alegerea pachetului de beneficii potrivit pentru afacerea ta.

Pe lângă aceste servicii, îți oferim și montajul gratuit al dispozitivelor de monitorizare la locația vehiculelor tale, oriunde în Europa. Astfel, poți economisi cheltuielile aferente serviciilor de montare.

Dacă te-ai hotărât să apelezi la serviciile CargoTrack, nu ezita să ne contactezi acum!

Rate this post
Vlad
Sharing is caring
Facebook
Twitter
LinkedIn
Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?