Sandbox

Sandbox is a multipurpose HTML5 template with various layouts which will be a great solution for your business.

Contact Info

Moonshine St. 14/05
Light City, London

info@email.com
00 (123) 456 78 90

Learn More

Follow Us

Monitorizare GPS

7 beneficii dispozitiv urmărire auto în 2024

Este important ca atunci când alegi un serviciu de monitorizare GPS și un dispozitiv urmărire auto să iei în calcul toate beneficiile pe care acesta ți le poate oferi spre creșterea calității firmei tale.

În acest sens, ai nevoie să te informezi eficient de la potențialii furnizori de servicii de monitorizare GPS și să alegi cel mai potrivit dispozitiv urmărire auto pentru flota ta auto.

Astăzi îți prezentăm 7 dintre cele mai profitabile beneficii pe care să le cauți la o firmă de monitorizare GPS.

1. Lipsa perioadelor contractuale

Un beneficiu foarte important este lipsa îngrădirii din punct de vedere al perioadelor contractuale.

Cu toții suntem conștienți de fluxul continuu al șoferilor și schimbările vehiculelor după caz. În acest sens, lipsa unei perioade contractuale înseamnă libertate deplină în gestionarea investiției banilor propriei firme și oportunitatea de a renunța oricând la serviciile de localizare GPS, dacă situația cere acest lucru.

Este important să ai libertate din parte furnizorului, pentru a-ți putea gestiona eficient banii și aspectele administrative.

2. Suport tehnic inclus

Un alt aspect considerabil de important este suportul tehnic pentru un dispozitiv localizare auto. Bonus, este și mai benefic suportul tehnic gratuit.

Inevitabil, apar multe probleme care sunt greu de gestionat pe cont propriu și este important să ai parte de suport de specialitate oricând.

Consultanții CargoTrack înțeleg foarte bine acest aspect și oferă ajutor prompt clienților indiferent de gravitatea problemei, în mod gratuit.

Oferă atenție acestui aspect și cu siguranță vei scăpa de foarte multă bătaie de cap.

3. Cont DEMO client

Testarea serviciului pentru care urmează să investești pe termen lung este important să îl înțelegi ca să îl poți face accesibil pentru propria gestionare.

În acest sens, perioada de încercare gratuită a aplicației este importantă și oferă beneficii în înțelegerea completă a serviciului încă de dinainte să îl plătești.

În cazul CargoTrack, poți încerca gratuit contul DEMO pentru 30 de zile, cu tot suportul de care ai nevoie pentru a te convinge de serviciile noastre și de ce înseamnă un dispozitiv urmărire auto.

4. Mentenanța inclusă în pachet

Cum problemele pot apărea la orice pas în cazul unui dispozitiv urmărire auto, faptul că beneficiezi de mentenanță gratuită din partea furnizorului de servicii îți va reduce mult din cheltuieli și stres.

Mentenanța este importantă ca să poți gestiona eficient funcționalitatea continuă a serviciilor pentru care plătești, verifică mereu mentenanța pe care o oferă furnizorul!

5. Montaj direct la vehicule

Este important ca firma de monitorizare GPS să se deplaseze gratuit la locația vehiculelor tale pentru montarea unui dispozitiv urmărire auto. În acest sens, vei scăpa de costuri suplimentare mari și vei putea alege orice firmă indiferent de locația acesteia în România.

CargoTrack oferă montaj gratuit pe tot teritoriul Europei, astfel că stai liniștit când vine vorba de montarea unui dispozitiv urmărire auto.

6. Plata serviciilor în raport cu calitatea acestora

Un alt beneficiu pentru un dispozitiv urmărire auto este ca termenul plăților să fie stabilit clar și să poți beneficia de o oarecare flexibilitate.

În cazul CargoTrack, oferim 15 zile termen de achitare a serviciilor, pentru a-ți putea gestiona eficient facturile.

7. Alte beneficii extra

Pe lângă sistemul propriu zis de monitorizare GPS, care include un dispozitiv urmărire auto și o listă prestabilită de beneficii, trebuie să oferi atenție beneficiilor extra pe care clientul le poate alege în pachet.

În acest sens, CargoTrack oferă plata taxelor de drum AUTOMAT prin serviciul de monitorizare GPS, descărcarea rapoartelor și evidența consumului mașinilor monitorizate.

Este important să te informezi cu privire la aceste detalii și să alegi cele mai optime soluții pentru firma ta.

Soluția CargoTrack pentru un dispozitiv urmărire GPS

CargoTrack îți oferă toate aceste beneficii enumerate mai sus pentru ca flota ta auto să crească din punct de vedere administrativ și calitativ.

Serviciile CargoTrack se pot personaliza după nevoile fiecărui client, astfel că poți alege cea mai bună variantă pentru tine.

Contactează-ne acum și începe să lucrezi profesional!

5/5 - (1 vote)
Vlad
Sharing is caring
Facebook
Twitter
LinkedIn
Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?