Sandbox

Sandbox is a multipurpose HTML5 template with various layouts which will be a great solution for your business.

Contact Info

Moonshine St. 14/05
Light City, London

info@email.com
00 (123) 456 78 90

Learn More

Follow Us

Monitorizare GPS

4 avantaje tracker GPS auto cu urmărire în timp real

Domeniul transportului nu este unul ușor, iar problemele apar spontan și frecvent. Totuși, tu trebuie să fii mereu pregătit să poți veni cu soluții optime și rapide. Cu un tracker GPS auto cu urmărire în timp real, ești mereu în control asupra vehiculelor tale și poți gestiona orice situație creată.

Este important să cunoști ce avantaje îți poate aduce un tracker GPS auto cu urmărire în timp real, ca să poți alege unul cu toate caracteristicile de care firma ta are avea nevoie.

În acest articol, îți vom prezenta 4 dintre cele mai importante avantaje ale unui tracker GPS auto cu urmărire în timp real.

1. Urmărești vehiculele în timp real

Un tracker GPS auto cu urmărire în timp real îți permite să urmărești vehiculele în timp real, astfel încât să poți vizualiza oricând locația acestora și să poți reacționa rapid în cazul în care apare o situație de urgență.

Astfel, vei scăpa de grijile și stresul nesiguranței, vei avea acces constant la statusul vehiculelor tale și la modul în care acestea sunt conduse, precum și informații privind traseul, orele lucrate, kilometri, viteză, alerte și altele.

Aplicația CargoTrack îți permite să ai acces la toate datele accesate de tine oricând, de pe orice dispozitiv conectat la internet. Interfața acesteia îți oferă confort și accesibilitate în orice moment ai nevoie.

2. Ești alertat în caz de nevoie

Un tracker GPS auto cu urmărire în timp real poate ajuta la îmbunătățirea securității vehiculelor tale, deoarece poți fi alertat în timp real în cazul în care mașina este implicată într-un accident, este furată sau orice alt eveniment prestabilit de tine. Acest lucru te va ajuta să acționezi rapid și să minimizezi orice daune.

Cu CargoTrack, poți alege pachete personalizate, astfel încât să primești alerte în funcție de nevoile tale. Printre altele, poți alege între:

– sistem de alertare șofer;

– alerte de tensiune;

– monitorizare consum combustibil;

– alertă de părăsire a geozonei stabilite de tine;

Astfel, păstrezi în siguranță vehiculele și ai control asupra utilizării acestora.

3. Reducerea costurilor operaționale

Un tracker GPS auto cu urmărire în timp real poate ajuta la reducerea costurilor operaționale prin furnizarea de informații detaliate despre performanța vehiculelor și a șoferilor.

Acesta îți oferă posibilitate de a urmări și de a analiza comportamentul de conducere al șoferilor, astfel încât să le poți atrage atenție în cazul în care stilul acestora de conducere afectează performanța vechiculului.

În acest mod, vei reduce costurile de combustibil, întreținere și reparații, dar poți și să eviți amenzile de viteză.

Cu CargoTrack, poți alege module personalizate pentru nevoile afacerii tale, ca să poți obține performanță maximă din partea flotei tale.

Câteva dintre cele mai folosite module CargoTrack, sunt:

– monitorizare temperaturii în camionul de marfă;

– rapoarte personalizate;

– arhivă documente;

aplicație eTMS – casă de expediții;

senzor de uși;

identificare șoferi;

imobilizare vehicul;

buton de panică (alarmă);

+ alte 40 module;

Aceste module, dar și altele, în funcție de pachetul pe care îl alegi, te va ajuta să îți gestionezi mult mai eficient flota, încât să atingi performanța cu flota ta de mașini și să ai control asupra activității acesteia.

4. Alte servici suplimentare ale unui GPS auto cu urmărire în timp real

Un alt avantaj important este legat de serviciile extra pe care ți le poate oferi un tracker GPS auto cu urmărire în timp real, ca să ai parte de un pachet complex care să te ajute în activitatea ta.

La CargoTrack, îți oferim în pachetele noastre de tracker GPS auto cu urmărire în timp real, servicii extra, pentru a profita de cât mai multe avantaje într-un singur loc.

Îți oferim serviciul de taxe de drum pentru Polonia, Bulgaria și Ungaria, ca să scapi de stresul plății taxelor de drum și vinietelor, dar mai ales de amenzile pentru lipsa acestora.

În același timp, îți punem la dispoziție și serviciul de descărcare date tahograf de la distanță, iar acest lucru îți oferă un confort și o gestionare administrativă optimă, care să te scape de stresul controalelor și a problemelor.

Așadar, trebuie să iei în calcul fiecare caracteristică pe care ți-o oferă un tracker GPS auto cu urmărire în timp real, ca să poți avea în firma ta performanță și profesionalism.

Fii atent la fiecare aspect atunci când alegi un tracker GPS auto cu urmărire în timp real și nu ezita să cauți informații și sfaturi.

Ai nevoie de mai multe informații? Ai vrea să achiziționezi un tracker GPS auto cu urmărire în timp real?

Contactează-ne acum!

5/5 - (1 vote)
Vlad
Sharing is caring
Facebook
Twitter
LinkedIn
Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?