Sandbox

Sandbox is a multipurpose HTML5 template with various layouts which will be a great solution for your business.

Contact Info

Moonshine St. 14/05
Light City, London

info@email.com
00 (123) 456 78 90

Learn More

Follow Us

viniete europa

Vignetă Ucraina 2024 – Tot ce trebuie să știi…

În ciuda situației dificile prin care Ucraina trece, în cazul în care ai nevoie să ajungi pe teritoriul acestei țări în perioada următoare, trebuie să ai în vedere câteva aspecte privind circulația pe drumurile Ucrainei, precum și circumstanțele de achiziționare vignetă Ucraina.

Trebuie să fiți atenți la faptul că țara este sub lege marțială, iar dacă sunteți nevoiți să ajungeți în Ucraina, este important să vă luați atent resurse în vehicul. Pentru informații privind starea din Ucraina și securitatea unei călătorii, verificați sursele oficiale ale Ministerului de Externe și a Ambasadei României în Ucraina.

În acest articol îți vom prezenta tot ce trebuie să știi dacă circuli în Ucraina, inclusiv despre gratuitățile taxelor de drum în cazul în care realizezi transport de bunuri pentru ucraineni sau transport de refugiați.

Vignetă Ucraina 2024

Cost vignetă Ucraina

Atenție! Costurile și aplicarea taxării vinietă Ucraina poate diferi și se poate modifica în condiții de război! Prețurile sunt orientative.

Așadar, costurile pentru vignetă Ucraina diferă în funcție de greutatea vehiculului, timpul de valabilitate ales și kilometri parcurși.

În cazul camioanelor (vehiculele grele mai mari de 3,5 tone), costul de control variază între 2 și 10 euro, iar pentru circulația pe drumuri prețul estimat este între 0,04 și 1,56 euro per kilometru parcurs.

În cazul vehiculelor sub 3,5 tone, prețurile pentru vignetă Ucraina depind în funcție de perioada de valabilitate aleasă:

O ziO săptămânăO lunăTrei luniȘase luniUn an
1,2 euro7 euro33,8 euro95,6 euro180 euro342,2 euro

Vigneta Ucraina o vei putea achiziționa de la punctele de frontieră sau magazinele special semnalizate.

Fără taxe de drum în Europa pentru vehiculele care transportă refugiați sau bunuri pentru ucraineni

Mai multe țări europene au implementat eliminarea taxelor de drum pe teritoriul lor pentru șoferii vehiculelor care transportă bunuri, hrană și materiale pentru sprijinul Ucrainei.

În același timp, inclusiv ajutorul refugiaților din Ucraina și transportul acestora te scutește de plata taxei de drum în țări ale Europei.

Atenție! Perioadele valabilității acestei gratuități diferă de la țară la țară!

Țările care acordă aceste beneficii pentru transportatorii care ajută Ucraina sunt:

Mai multe informații găsiți pe site-urile oficiale ale acestor țări.

Soluțiile noastre pentru plata taxelor de drum

Pe site-ul nostru vei găsi informații actuale privind sistemul de plată a taxelor de drum a tuturor țărilor de pe teritoriul Europei, pentru a putea porni la drum în siguranță și fără grija plăților.

În același timp, CargoTrack îți pune la dispoziție furnizarea și montarea profesională și extrem de rapidă a echipamentelor de plată a taxelor de drum în  UngariaBulgaria sau Polonia, pentru a putea tranzita frecvent aceste țări și a plăti automat taxele aferente prin sisteme HUGO, BG-Toll și eTOLL.

Iar pentru a te asigura că gestionarea flotei tale este una eficientă, îți recomandăm sistemul eTMS, cu ajutorul căruia vei reuși să îți îmbunătățești performanța afacerii și crearea unei echipe responsabile.

5/5 - (2 votes)
Vlad
Sharing is caring
Facebook
Twitter
LinkedIn