CargoTrack Monitorizare GPS Auto

Alertă șofer

Prin montarea unui sistem de alertare sonoră în cabină, poți să îi trimiți semnale sonore șoferului tău, când acesta nu răspunde la celelalte metode…

CTS_Buton_de_Panica

Unul dintre serviciile adiționale oferite de CargoTrack este acela de a alerta șoferii tăi atunci când intervin diferite situații de urgență. Prin montarea unui sistem de alertare sonoră în cabină, poți să îi trimiți semnale sonore șoferului tău, când acesta nu răspunde la celelalte metode de comunicare.

Acesta poate fi folosit pentru mai multe tipuri de avertizari acustice:

Trezire șofer: Sistemul poate fi activat manual de către dispecer direct din aplicația de monitorizare sau prin sms în cazul în care șoferul nu răspunde la telefon. Datorită sunetului puternic acesta poate fi auzit și din exteriorul habitaclului, fapt care îl face un mijloc de avertizare perfect pentru situațiile de urgență.

Avertizare depășire limită de viteză: Sistemul se activează automat la depășirea limitei de viteză presetate și se dezactivează la scăderea sub limită.

Staționare îndelungată cu motorul pornit: Sistemul se activează automat la staționarea cu motorul pornit peste o anumită perioada de timp presetată și se dezactivează la oprirea motorului.

Stil de condus: Sistemul se activează automat în cazul stilului inadecvat de condus (turații excesive, frânări bruște, accelerări bruște, virări bruște). Poate fi un mijloc excelent de prevenire a adormitului la volan.

Pornirea neautorizată a motorului: Sistemul va porni în cazul în care șoferul nu s-a autentificat înainte de pornirea motorului (funcționează doar împreună cu butonul de identificare șofer).

Părăsirea sau accesarea unei anumite zone predefinite: Sistemul se va activa automat la intrarea într-o zonă predefinită sau părăsirea acesteia.

Probleme des întâlnite

Nu reușești să iei legătura cu șoferul tău?

Știi că e în apropierea mașinii dar nu își aude telefonul?

Beneficiile obținute

  • Control de la distanță asupra acțiunilor șoferului
  • Prevenirea situațiilor periculoase
5/5 - (6 votes)
Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
CargoTrack
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?