CargoTrack Monitorizare GPS Auto

Aplicație de management HR - TahoTrack

Destinat persoanelor care administrează parcuri de vehicule care duc la îndeplinire operațiuni complexe, soluția de aplicație management HR îți pune la dispoziție o…

CTS Analiza Timpi Activitate - Servicii Monitorizare GPS - Analiză timpi activitate tahograf

Digitalizarea proceselor administrative crește viteza și funcționalitatea unei afaceri.

Scade volumul de timp dedicat sarcinilor administrative și concentreză-te pe optimizare și inovație!

Cu TachoTrack ești în permanență la curent cu timpii de condus / odihna ai șoferilor tăi și pauzele săptămânale. De asemenea pentru a-ți satisface pe deplin nevoile tale, îți oferim posibilitatea să descarci datele din tahograf de la distanță.

Pentru a facilita ușurința utilizării aplicației ne-am asigurat că toate informațiile sunt afișate într-un mod interactiv și ușor de urmărit. Totodată indiferent de locația autovehicului descarcărea se poate face simplu și ușor de oriunde și oricând atât pentru tahograful digital cât și pentru cardul conducătorului auto.

De ce să utilizezi aplicația TachoTrack?

Ești în conformitate cu legislația în vigoare – TachoTrack îți dă posibilitatea să te asiguri că nu încalci legile cu privire la descărcarea datelor din tahograf. Acum poți monitoriza timpii de condus și de odihnă ai șoferilor tăi și poți, în același timp, să te asiguri că aceștia din urmă respectă legislația la rândul lor. 

Siguranță și securitate sporită –acum ai posibilitatea să urmărești nivelul de risc al fiecărui șofer bazat pe istoricul comportamentului înregistrat de aplicație. Acest aspect îți redă controlul pentru a putea face schimbări în timp util, astfel încât să poți evita penalizările și să poți îmbunătați nivelul de siguranță al șoferilor tăi. 

Aplicație pe mobil – cu ajutorul aplicației ai disponibil un panou de control cu cele mai importante informații afișate într-un mod interactiv și ușor de urmărit. De asemenea prin intemediul acesteia ai disponibile grafice create pe baza activității șoferilor. 

Profilul șoferului – cu ajutorul aplicației TahoTrack poți creea profiluri ale șoferilor în care poți analiza comportamentul acestora în ceea ce priveste siguranța rutieră și respectarea legii. De asemenea aplicația îți conferă posibilitatea de a compara diferiți șoferi și a creea clasamente.

Arhivă – pentru a-ți oferi un pachet cât mai complet adaptat nevoilor tale aplicația TachTrack îți oferă un spațiu securizat pentru arhivarea, stocarea și managementul datelor digitale descărcate din tahograf. Nu îți face griji! Ai acces la datele descărcate și arhivate din tahograf de oriunde și oricând, singura condiție este să ai un telefon sau un laptop cu tine.

Rapoarte pentru calcularea salariilor – prin TachoTrack ai acces la toate informațiile în baza cărora poți calcula salariile șoferilor rapid și simplu, economisind foarte mult timp.

Monitorizare diurne șoferi – calcularea diurnelor este mult mai simplă atunci când știi exact cât timp a condus șoferul tău în fiecare țară, cât timp a condus pe zi / noapte sau numărul total de kilometri parcurși. Toate aceste informații le poti regăsi într-un singur raport, în aplicația TachoTrack.

Analiza timpilor de lucru rămași – în organizarea unei firme de transport una dintre cele mai importante informații este cunoașterea în permanență a timpilor de condus rămași. Cunoscând cu exactitate aceste date, dispecerii pot aprecia rapid și corect timpii până la încarcare sau descărcare a fiecărui șofer. 

API – integrarea cu orice fel de platformă care necesita informațiile obținute de la tahograf sau cardul șoferului se poate foarte ușor prin cele câteva API-uri puse la dispoziție prin TahoTrack.

 Rapoarte disponibile
 • Timpi de lucru/ șofer
 • Timpi de lucru/ șofer – pe săptămâni 
 • Timpi de lucru pentru toți șoferii din flotă – pe lună
 • Statusul de descărcare a cardului șoferilor
 • Statusul de descărcare a datelor din tahograf
 • Număr de kilometri parcurși / vehicul
 • Nivel de risc pe fiecare șofer
 • Diurne șoferi

Probleme des întâlnite

Ai uitat de termenul limita pentru descărcarea tahografului? 

Pierzi foarte mult timp calculând salariul fiecărui șofer pe baza timpului condus? 

Nu mai ști unde ai stocat datele descărcate din tahograf?

Beneficiile obținute

 • Control în timp real al activitaților desfășurate
 • Afișarea timpilor de condus/odihnă în mod interactiv și ușor de urmărit
 • Informare în timp real a timpului de condus rămas
 • Calcularea salariilor șoferilor în funcție de timpii de conducere și repaos
 • Avertizare pentru încălcarea regulilor internaționale de siguranță rutieră
 • Afișarea pauzelor reduse și condus suplimentar pentru fiecare săptămână de lucru
 • Descărcările de tahograf obligatorii prin lege se pot efectua automat
 • Eliminarea riscurilor unei amenzi ca urmare a depășiri termelului limită de descărcare
 • Optimizarea costurilor prin eliminarea deplasării periodice pentru descărcare
 • Stocarea datelor descărcate în siguranță
 • Lipsa costurilor suplimentare generate de traficul de date mobile
5/5 - (16 votes)
Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
CargoTrack
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?