Sandbox

Sandbox is a multipurpose HTML5 template with various layouts which will be a great solution for your business.

Contact Info

Moonshine St. 14/05
Light City, London

info@email.com
00 (123) 456 78 90

Learn More

Follow Us

Monitorizare GPS

Cum aleg un dispozitiv de urmărire mașini potrivit pentru afacerea mea?

dispozitiv de urmărire mașini

Un dispozitiv de urmărire mașini este foarte important atunci când vorbim de gestionarea și eficientizarea flotei tale auto.

Există foarte multe opțiuni disponibile pe piață, iar alegerea celui mai potrivit sistem de monitorizare GPS pentru afacerea ta nu este una deloc ușoară.

Există multe aspecte de luat în calcul atunci când vrei să alegi cel mai bun dispozitiv de urmărire mașini pentru vehiculele flotei tale auto, însă există câțiva factori cheie de urmărit pe care noi îi vom prezenta în acest articol.

Trebuie să pornești clar cu o idee: este recomandat să alegi un sistem de urmărire GPS care să corespundă cu ceea ce tu ai nevoie și să fie în acord cu modul de funcționare al afacerii tale.

Stabilește-ți clar obiectivele pe care le ai

Înainte de a alege un dispozitiv de urmărire mașini, identifică ce anume dorești să obții din acest sistem de monitorizare GPS.

Vrei să îmbunătățești gestionarea flotei?
Să optimizezi rutele și consumul de combustibil?
Să îți protejezi vehiculele împotriva furtului sau a utilizării neautorizate?
Să ai un mai mare control asupra comportamentului de conducere a șoferilor?
Să poți automatiza sarcinile zilnice pe care le ai?

Stabilește-ți clar obiectivele pentru a alege soluția potrivită.

În acest proces, este deosebit de important suportul și consultanța pe care le primești de la firma de monitorizare GPS aleasă. Alături de ei poți să trasezi mult mai clar necesitățile pe care le ai și să poți observa care este cel mai potrivit dispozitiv de urmărire mașini pentru firma ta.

dispozitiv de urmărire mașini

Alege funcționalitățile care să îți îndeplinească cerințele

Asigură-te că echipamentul de urmărire GPS pe care îl alegi vine cu funcționalitățile de care tu ai nevoie.

Acestea pot include monitorizarea în timp real, alerte pentru depășirea limitelor de viteză sau a zonelor prestabilite, rapoarte detaliate privind traseele și istoricul vehiculelor, connsumul de combustibil, precum și capacitatea de a integra datele în alte sisteme de gestionare a flotei.

Există alternative de sisteme de monitorizare GPS mai simple și implicit cu un buget mai mic, dar care nu dețin atât de multe funcționalități.

Echipamentele de monitorizare GPS complete vin cu o serie de funcționalități care îți cresc semnificativ randamentul afacerii, dar acestea se aleg în funcție de direcțiile stabilite de tine.

Există opțiuni de accesorii adiacente care să crească complexitatea operaționalizării afacerii, precum sistemul acustic de alertare a șoferului, releul imobilizator al vehiculului în cazul unui incicent, senzorul de uși închis-deschis sau opțiunea de descărcare a datelor din tahograf de la distanță.

Pe lângă funcționalitățile care vin la pachet cu echipamentul GPS sau care pot fi alese suplimentar, există opțiuni de platforme de managament al transportului, care cresc eficiența afacerii. Platforma eTMS este un soft care îți permite să automatizezi sarcinile zilnice, precum generarea automată de facturi, alocarea autoamtă a camioanelor și șoferilor sau arhivarea tuturor documentelor aferente curselor.

dispozitiv de urmărire mașini

Fiabilitatea și acuratețea unui dispozitiv de urmărire mașini

Pentru a te asigura că vei avea mereu acces la informațiile vitale despre flota ta, optează pentru un dispozitiv de urmărire mașini care este fiabil și precis. Alege un furnizor de încredere, care are o imagine solidă în industrie.

Discută atent cu consultanții firmei și află toate oportunitățile pe care firma ți le poate oferi, în acord cu nevoile și bugetul tău.

Un sfat: fii atent la recenziile din Google sau Facebook, deoarece clienții sunt cei care expun cel mai bine performanța acelei firme de monitorizare GPS.

Ușurința de utilizare a echipamentului GPS

Este important ca sistemul de urmărire să fie intuitiv și ușor de utilizat pentru șoferii tăi și personalul de gestionare a flotei. Asigură-te că dispozitivul vine cu o interfață prietenoasă, cu aplicații accesibile ușor de folosit și că furnizorul oferă instruiri și suport adecvat pentru implementarea și utilizarea sistemului.

Aplicația CargoTrack, spre exemplu, poate fi ușor accesată pe orice dispozitiv conectat la internet, indeiferent de oră și zi. Accesarea simplificată a acesteia, precum și accesul direct din aplicație la informații complete poate facilita mult mai ușor generarea de rapoarte și gestionarea afacerii.

Costurile implicate și bugetul stabilit de tine

Analizează costurile totale ale sistemului de urmărire GPE ales, inclusiv achiziționarea dispozitivului, abonamentul lunar și orice alte taxe asociate. Alege o soluție care oferă un echilibru între funcționalitate și costuri, iar investiția să fie justificată de beneficiile aduse afacerii tale.

În plus, alege un dispozitiv de urmărire mașini și în acord cu bugetul stabilit de tine, dar fii atent ca acest buget să fie unul realist în conformitate cu nevoile pe care tu le ai.

dispozitiv de urmărire mașini

Dispozitiv de urmărire mașini GPS CargoTrack

CargoTrack îți pune la dispoziție un sistem de urmărire GPS performant, care îți asigură eficiența gestionării afacerii tale.

Îți punem la dispoziție mai multe tipuri de echipamente GPS, în conformitate cu nevoile tale. Pe lână pachetele prestabilite de către noi, poți alege din alte 40 de module și accesorii care să te ajute în creșterea afacerii tale.

În plus, îți oferim montaj gratuit în România și Europa, consultanță de la specialiști în domeniu și servicii FĂRĂ perioade contractuale.

Indiferent de alegerile pe care le iei privind echipamentul de monitorizare GPS, fii atent la toate aspectele expuse în acest articol, pentru a face cele mai potrivite alegeri pentru afacerea ta.

Contactează-ne acum pentru a te îndruma pas cu pas și descoperă oferta completă CargoTrack!

5/5 - (1 vote)
Vlad
Sharing is caring
Facebook
Twitter
LinkedIn
Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?