Sandbox

Sandbox is a multipurpose HTML5 template with various layouts which will be a great solution for your business.

Contact Info

Moonshine St. 14/05
Light City, London

info@email.com
00 (123) 456 78 90

Learn More

Follow Us

Tahograf Inteligent 2 Licenta Transport Tahograf

Service verificare tahograf Miercurea Ciuc – Tahograf Inteligent 2

Ești în căutarea unui service specializat pentru verificare tahograf Miercurea Ciuc? Fie că ești un șofer profesionist sau gestionezi o flotă de vehicule, respectarea normelor europene legate de tahografele inteligente este o cerință esențială.

Verificarea și instalarea tahografelor de generația a doua nu doar te protejează de posibile amenzi, ci și asigură conformitatea cu standardele de siguranță în transporturi.

În acest articol, îți oferim detalii despre service-urile autorizate de verificare tahograf Miercurea Ciuc, care pot efectua verificarea și montajul tahografelor, astfel încât să te poți deplasa în siguranță, respectând toate reglementările în vigoare.

De ce trebuie să schimbi tahografele vechi?

Conform noilor reglementări ale Uniunii Europene, toate vehiculele echipate cu tahografe analogice sau digitale non-inteligente trebuie înlocuite cu tahografe inteligente de generația a doua.

Această măsură are scopul de a îmbunătăți siguranța rutieră și de a optimiza monitorizarea activităților de transport, oferind autorităților posibilitatea de a verifica de la distanță datele privind timpii de condus și odihnă.

Tahografele inteligente din generația a doua sunt mult mai avansate din punct de vedere tehnologic, permițând înregistrarea automată a datelor și transmiterea lor către autoritățile competente, fără intervenția directă a șoferului.

Se mai pot descărca datele tahografului de la distanță?

Este important de știut că tahograful inteligent din generația a doua nu este compatibil cu toate echipamentele GPS. Prin urmare, dacă echipamentele tale nu sunt compatibile, descărcarea datelor de la distanță nu va fi posibilă, ceea ce poate complica monitorizarea activității vehiculelor.

CargoTrack îți oferă echipamente GPS compatibile cu noile tahografe inteligente. Dacă ai nevoie de asistență sau vrei să achiziționezi echipamente potrivite, nu ezita să ne contactezi!

Poți găsi un service de verificare tahograf Miercurea Ciuc?

Da, există câteva service-uri specializate în verificare tahograf Miercurea Ciuc. Pentru a-ți simplifica căutarea, am inclus în acest articol o listă cu diferitele locații din Miercurea Ciuc unde poți efectua această verificare.

M. COMEX SRL
Adresă: str. ZORILOR nr. 16, MIERCUREA CIUC
Contact: 0742 350 396
Site web: click aici

AUTO TEST M-CIUC SRL
Adresă: str. VANATORILOR nr. 7, MIERCUREA CIUC
Contact: 0755191428
Site web: click aici

FALCON SERVICII SRL
Adresă: str. COMUNA SUSENI nr. 143A, SAT VALEA STRAMBA
Contact: 0266350115

AUTOGROUP-SIMO SRL
Adresă: str. BECLEAN nr. 298, ODORHEIU SECUIESC
Contact: 0266218045
Site web: click aici

SERVICE AUTO GAS TOURS SRL
Adresă: str. COMUNA FELICENI nr. 260, SAT FELICENI
Contact: 0744593718

TECHNO ELECTRIC SERV SRL
Adresă: str. KOSSUTH LAJOS nr. 195, GHEORGHENI
Contact: 0740523180

TRUCKS SERVICE SRL
Adresă: str. nr. 143/B, SAT VALEA STRAMBA, COM. SUSENI
Contact: 0746229922

GUMY INSPECTII TEHNICE SRL
Adresă: str. AVRAM IANCU nr. 45, TOPLITA
Contact: 0747331270

Foarte important!

Informațiile prezentate în acest articol despre verificarea tahografului în Miercurea Ciuc sunt de natură publică, fiind preluate de la RAROM.

Compania noastră nu își asumă responsabilitatea pentru niciun service menționat, întrucât acest articol are un scop strict informativ.

Care sunt termenele limită pentru echiparea cu tahografe inteligente 2?

Vehiculele de peste 3,5 tone, echipate în prezent cu tahografe analogice sau digitale non-inteligente, trebuie actualizate până la 31 decembrie 2024. Pentru vehiculele dotate cu un tahograf inteligent de generația 1, termenul limită pentru înlocuire este 20 august 2025.

Echiparea vehiculelor din flota ta poate fi un proces complicat și costisitor. Înțelegem cât de solicitant este domeniul transporturilor, motiv pentru care îți oferim informații actualizate și relevante, pentru a te ajuta să rămâi la curent cu noile reglementări.

Pentru a afla mai multe despre tahograful inteligent și impactul noilor reglementări asupra transportatorilor, te invităm să consulți articolul nostru dedicat, accesând linkul aici.

Rate this post
Tania
Sharing is caring
Facebook
Twitter
LinkedIn
Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?