Sandbox

Sandbox is a multipurpose HTML5 template with various layouts which will be a great solution for your business.

Contact Info

Moonshine St. 14/05
Light City, London

info@email.com
00 (123) 456 78 90

Learn More

Follow Us

Tahograf Inteligent 2 Legislație transport Tahograf

Service verificare tahograf Târgu Mureș – Tahograf Inteligent 2

Dacă ești în căutarea unui service pentru verificare tahograf Târgu Mureș, ai ajuns unde trebuie. Conform normelor Uniunii Europene, toate tahografele vechi trebuie înlocuite cu modele inteligente de generația a doua.

Această reglementare poate presupune costuri semnificative pentru transportatori, iar nerespectarea termenelor de schimbare poate duce la sancțiuni considerabile. În acest articol, îți prezentăm câteva service-uri de verificare tahograf Târgu Mureș unde poți efectua verificarea tahografului.

Cine este afectat și care sunt termenele limită?

Noile reglementări se aplică mai multor tipuri de vehicule, atât pentru transport național, cât și internațional. Iată termenele limită de care trebuie să ții cont:

  • 31 decembrie 2024 – Toate vehiculele de peste 3,5 tone care transportă mărfuri sau persoane (inclusiv camioane și autobuze cu 9+1 locuri) trebuie să respecte noile cerințe.
  • 20 august 2025 – Înlocuirea tahografelor inteligente din prima generație cu cele din generația a doua devine obligatorie.
  • 1 iulie 2026 – Vehiculele comerciale cu greutatea între 2,5 și 3,5 tone care operează la nivel internațional trebuie să fie echipate cu tahografe inteligente de generația a doua.

Ce aspecte pozitive aduce tahograful inteligent din generația a doua?

Noua generație de tahografe inteligente introduce funcționalități avansate, precum conectivitatea GPS pentru o localizare mai precisă, transmiterea datelor în timp real către autorități, măsuri de securitate îmbunătățite pentru prevenirea manipulărilor și conformitatea cu normele europene actualizate.

Aceste îmbunătățiri optimizează monitorizarea activităților șoferilor, cresc siguranța rutieră și facilitează controalele la distanță, reducând riscul de falsificare a datelor.

Se vor mai putea descărca datele tahografului de la distanță?

Este important de știut că tahograful inteligent din generația a doua nu este compatibil cu toate echipamentele GPS. Așadar, în anumite situații, descărcarea datelor de la distanță poate să nu fie posibilă.

La CargoTrack, avem soluții pentru aceste schimbări și îți oferim echipamente GPS compatibile cu noile tahografe inteligente.

Dacă ai nevoie de echipamente potrivite pentru flota ta, ne poți contacta oricând!

Lista cu service-uri de verificare Tahograf Târgu Mureș

TACHOSERVICE SRL
Adresă: str. LIBERTATII nr. 120A, TARGU MURES
Contact: 0265267421

PANNON IMP EXP SRL
Adresă: str. BUDIULUI nr. 101, TARGU MURES
Contact: 0745611045
Site web: click aici

XPOL FOCUS LINE SRL
Adresă: str. BARAJULUI nr. 15, TARGU MURES
Contact: 0744926242

FOMCO TRUCK SERVICE SRL
Adresă: str. PRINCIPALA nr. 801E, SAT CRISTESTI, COMUNA CRISTESTI
Contact: 0265318008
Site web: click aici

CENTRU INSTRUIRE FOMCO
Adresă: str. PRINCIPALA nr. 801E, CRISTESTI
Contact: 0265326043

*CargoTrack nu își asumă responsabilitatea pentru niciunul dintre service-urile menționate, întrucât acest articol are un scop strict informativ. Informațiile din acest articol sunt de natură publică și au fost preluate de la RAROM.

Procesul nu este deloc ușor. Perioada care urmează va implica costuri semnificative pentru echiparea vehiculelor cu noile tahografe inteligente. Știm că domeniul transporturilor este plin de provocări, de aceea ne străduim să oferim întotdeauna informații actualizate și utile pentru transportatori.

Dacă ai nevoie de echipamente GPS compatibile cu noile tahografe, suntem aici pentru a-ți oferi sprijinul necesar.

Rate this post
Tania
Sharing is caring
Facebook
Twitter
LinkedIn
Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?