Sandbox

Sandbox is a multipurpose HTML5 template with various layouts which will be a great solution for your business.

Contact Info

Moonshine St. 14/05
Light City, London

info@email.com
00 (123) 456 78 90

Learn More

Follow Us

Legislație transport Pachetul Mobilitate 1 Tahograf

Service verificare tahograf Bacău – Tahograf Inteligent 2

Dacă ești în căutarea unui service pentru service verificare tahograf Bacău, ai ajuns în locul potrivit. În urma noilor reglementări impuse de Uniunea Europeană, toate tahografele mai vechi trebuie înlocuite cu tahografe inteligente de generația a doua.

Această cerință poate reprezenta un cost semnificativ pentru transportatori, iar nerespectarea obligației de a schimba echipamentele poate atrage amenzi substanțiale. Pentru a-ți ușura munca, vom prezenta în continuare câteva service-uri care oferă servicii de verificare tahograf în Bacău.

Ce îmbunătățiri aduce tahograful inteligent de generația a doua?

Tahograful inteligent vine cu funcționalități precum conectivitate GPS, care permite o localizare mai precisă, transmiterea datelor în timp real către autorități, măsuri avansate de securitate pentru a preveni manipularea, și conformitatea cu noile reglementări europene.

Aceste caracteristici îmbunătățesc monitorizarea activităților șoferilor, sporind siguranța rutieră și facilitând controalele la distanță, reducând astfel riscul de falsificare a datelor.

Cine trebuie să facă această schimbare și care sunt termenele limită?

Mai multe tipuri de vehicule sunt vizate, atât pentru transportul național, cât și internațional. Dacă te întrebi dacă vehiculul tău trebuie să fie conform cu aceste termene, iată principalele date de reținut:

  • 31 decembrie 2024 – toate vehiculele de peste 3,5 tone care transportă mărfuri sau persoane (camioane, autobuze de 9+1 locuri);
  • 20 august 2025 – înlocuirea tahografelor inteligente din generația 1 cu tahografe inteligente din generația a doua;
  • 1 iulie 2026 – vehicule comerciale între 2,5 și 3,5 tone care operează internațional trebuie să facă trecerea la tahografe inteligente.

Pot să descarc datele tahografului inteligent de la distanță?

Este important de știut că tahograful inteligent din generația a doua nu este compatibil cu toate sistemele GPS existente. Asta înseamnă că, în unele cazuri, nu vei putea descărca datele tahografului de la distanță.

La CargoTrack, suntem pregătiți să îți oferim echipamente GPS compatibile cu noile tahografe inteligente, astfel încât să poți integra aceste tehnologii fără probleme. Dacă ai nevoie de ajutor pentru echipamente GPS, nu ezita să ne contactezi.

Unde pot găsi un service pentru service verificare tahograf Bacău?

În Bacău există mai multe service-uri care oferă servicii de verificare tahograf. Am întocmit o listă cu câteva opțiuni disponibile pentru a te ajuta să alegi varianta potrivită pentru nevoile tale.

DAF SERVICE Bacău SRL
Adresa: Calea Romanului nr. 237, Bacău
Număr contact: 0234516113

ALEX SRL
Adresa: Str. Abatorului nr. 4, Onești
Număr contact: 0234319319

TARO SERVICE SRL
Adresa: Str. Nicolae Bălcescu nr. 30, Comănești
Număr contact: 0234345919

SIMAROM SRL
Adresa: Str. Republicii nr. 35A, Moinești
Număr contact: 0234341262

GIPET TRANS SRL
Adresa: Str. Calea Bârladului nr. 47, Bacău
Număr contact: 0754651238

De menționat!

Informațiile prezentate în acest articol, cu prifire la service verificare tahograf Bacău, sunt de natură publică și au fost preluate de la RAROM. Compania noastră nu își asumă răspunderea pentru niciunul dintre service-urile menționate, articolul având exclusiv un scop informativ.

Echiparea vehiculelor din flota ta cu tahografe inteligente poate fi un proces complex și costisitor. Înțelegem provocările din domeniul transporturilor, motiv pentru care ne străduim să oferim informații actualizate și utile pentru transportatori, pentru a-ți face munca mai ușoară.

Dacă dorești să citești mai multe articole despre tahograful inteligent, te invităm să consulți și: Tahograful inteligent 2025– impactul reglementării asupra transportatorilor.

Rate this post
Tania
Sharing is caring
Facebook
Twitter
LinkedIn
Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?