Sandbox

Sandbox is a multipurpose HTML5 template with various layouts which will be a great solution for your business.

Contact Info

Moonshine St. 14/05
Light City, London

info@email.com
00 (123) 456 78 90

Learn More

Follow Us

Legislație transport Pachetul Mobilitate 1 Tahograf

Service verificare tahograf Timișoara – Tahograf Inteligent 2

Dacă ești în căutarea unui service de service verificare tahograf Timișoara, acest articol îți poate fi de ajutor.

Reglementările Uniunii Europene impun înlocuirea tahografelor vechi, fie analogice, fie digitale non-inteligente, cu tahografe inteligente de generația a doua.

Pentru a te ajuta să fii în conformitate cu aceste cerințe, am pregătit o listă de service-uri de service verificare tahograf Timișoara unde poți efectua instalarea și verificarea tahografului inteligent. Consultă mai departe pentru detalii despre service-urile din zonă.

Care sunt termenele limită?

Pentru vehiculele de peste 3,5 tone, echipate în prezent cu tahografe analogice sau digitale non-inteligente, termenul limită este 31 decembrie 2024. În cazul în care vehiculul tău este dotat cu un tahograf inteligent de generația 1, acesta trebuie înlocuit până pe 20 august 2025.


Ce vehicule sunt afectate?

Reglementarea se aplică vehiculelor de peste 3,5 tone care transportă marfă sau persoane, inclusiv autobuzele cu 9+1 locuri. Începând cu 2026, aceasta va include și vehiculele comerciale cu greutăți între 2,5 și 3,5 tone care operează la nivel internațional.

Voi mai putea descărca datele tahografului de la distanță?

Este esențial să reții că, după instalarea noilor tahografe inteligente, nu toate echipamentele GPS sunt compatibile. Utilizarea unor echipamente incompatibile poate împiedica descărcarea datelor de la distanță.

Care sunt echipamentele GPS compatibile?

Dacă ai nevoie de echipamente GPS compatibile cu tahograful inteligent de generația a doua, CargoTrack îți pune la dispoziție soluții complete și oferă montaj gratuit oriunde în România.

Pentru orice întrebări sau asistență suplimentară, nu ezita să ne contactezi!

Unde găsești un service pentru service verificare tahograf Timișoara?

Dacă ești în căutarea unui service pentru verificare tahograf în Timișoara, acest articol îți poate fi de ajutor. Pentru a-ți ușura munca, am pregătit o listă cu service-uri din Timișoara la care poți apela.

BANKOV SRL
Adresa: str. Bocșei nr. 80, Lugoj
Număr contact: 0256359576
Pagină facebook: click aici

VOLVO ROMANIA SRL
Adresa: DN6 KM 539, Izvin, Recaș
Număr contact: 0215299701

SERVICE TEST GRUP SRL
Adresa: Remetea Mare nr. 379
Număr contact: 0722286084
Pagină facebook: click aici

MSA MOTORS SRL
Adresa: str. Chimiștilor nr. 2, Timișoara
Număr contact: 0723618288
Site web: click aici

DUNCA IMOBILIARE SRL
Adresa: str. DJ 691 KM 7+142, Dumbrăvița
Număr contact: 0256473172

De menționat!

Informațiile prezentate în acest articol sunt publice și preluate de la RAROM. Compania noastră nu își asumă responsabilitatea pentru niciun service menționat, articolul având un caracter pur informativ.

Echiparea tuturor vehiculelor din flota ta este un proces anevoios și costisitor. Știm că domeniul transporturilor nu este unul ușor, de aceea încercăm să oferim mereu informații actuale și utile pentru transportatori.

Dacă dorești să citești mai multe articole despre tahograful inteligent, te invităm să consulți și: Tahograful inteligent 2025– impactul reglementării asupra transportatorilor

Rate this post
Tania
Sharing is caring
Facebook
Twitter
LinkedIn
Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?