Sandbox

Sandbox is a multipurpose HTML5 template with various layouts which will be a great solution for your business.

Contact Info

Moonshine St. 14/05
Light City, London

info@email.com
00 (123) 456 78 90

Learn More

Follow Us

Tahograf Inteligent 2 Legislație transport Tahograf

Service verificare tahograf Tulcea – Tahograf Inteligent 2

Ești în căutarea unui service de verificare tahograf Tulcea? Vrei să-ți pregătești compania de transport pentru noile reglementări? Atunci ai ajuns în locul potrivit!

Uniunea Europeană a introdus o reglementare care impune înlocuirea tahografelor vechi, fie că sunt analogice sau digitale non-inteligente.

Am pregătit o listă cu service-uri de verificare tahograf Tulcea care oferă servicii de verificare tahograf, menită să îți simplifice procesul de căutare.

Lista cu service-urile de verificare tahograf Tulcea

Iată lista service-urilor la care poți apela în Tulcea:

VALBERTO SRL
Adresă: str. VITICULTURII nr. 27, TULCEA
Contact: 0745519101

OTIMAR PROFESIONAL SRL
Adresă: str. GAZELEI nr. 13A, TULCEA
Contact: 0744677621

CONVENABIL SRL
Adresă: str. BRETEAUA BARAJULUI nr. 2, TULCEA
Contact: 0240533223

*Compania noastră nu își asumă responsabilitatea pentru service-urile menționate, întrucât articolul are un scop strict informativ. Informațiile despre verificare tahograf Tulcea prezentate în acest articol sunt de natură publică și au fost preluate de la RAROM.

Care sunt termenele limită?

Reglementările noi se aplică unei game variate de vehicule. Iată datele cheie pe care trebuie să le ai în vedere:

  • 31 decembrie 2024 – Vehiculele care depășesc 3,5 tone și transportă mărfuri sau persoane (inclusiv camioane și autobuze cu 9+1 locuri) trebuie să se conformeze noilor cerințe.
  • 20 august 2025 – Înlocuirea tahografelor inteligente de generația 1 cu cele din generația a doua devine obligatorie.
  • 1 iulie 2026 – Vehiculele comerciale cu greutatea între 2,5 și 3,5 tone care efectuează transport internațional trebuie să fie echipate cu tahografe inteligente din generația a doua.

Se mai pot descărca datele tahografului de la distanță?

Da, însă este important de reținut că tahograful inteligent din generația a doua nu este compatibil cu toate echipamentele GPS. Asta înseamnă că, dacă echipamentele tale nu sunt compatibile, descărcarea datelor de la distanță nu va fi posibilă.

La CargoTrack, avem deja soluții și echipamente GPS compatibile cu noile tahografe inteligente, pregătite să răspundă acestor cerințe.

Echiparea vehiculelor din flota ta reprezintă un proces complex și costisitor. Cunoaștem provocările cu care se confruntă domeniul transporturilor și, din acest motiv, îți oferim informații actualizate și relevante.

Dacă dorești să afli mai multe despre tahografele inteligente, poți explora și alte articole utile, accesând linkul de aici.

Montarea echipamentelor GPS compatibile cu tahografele inteligente este un pas important. Suntem aici pentru a te ajuta cu soluțiile potrivite pentru flota ta.

Rate this post
Tania
Sharing is caring
Facebook
Twitter
LinkedIn
Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?