Sandbox

Sandbox is a multipurpose HTML5 template with various layouts which will be a great solution for your business.

Contact Info

Moonshine St. 14/05
Light City, London

info@email.com
00 (123) 456 78 90

Learn More

Follow Us

Tahograf Inteligent 2 Legislație transport Tahograf

Service verificare tahograf Vaslui – Tahograf Inteligent 2

Dacă ai nevoie de un service pentru verificare tahograf Vaslui, acest articol îți va fi de ajutor.

Conform reglementărilor Uniunii Europene, instalarea tahografelor inteligente de generația a doua a devenit obligatorie.

Această cerință vizează vehiculele de peste 3,5 tone care transportă mărfuri sau persoane, inclusiv autobuzele cu 9+1 locuri.

Mai jos, vei găsi informații despre termenele limită, tipurile de vehicule afectate și service-urile din Vaslui unde poți efectua verificarea tahografului.

Ce este Tahograful Inteligent de generația a doua?

Noul tahograf reprezintă o versiune avansată a tahografului digital, proiectat pentru a monitoriza mai eficient timpii de condus și de odihnă ai șoferilor din transportul comercial. Utilizează tehnologia GNSS pentru a înregistra automat locațiile și dispune de măsuri avansate de securitate menite să prevină orice manipulare neautorizată.

Un element esențial al acestui tahograf este sistemul DSRC, care permite autorităților să efectueze verificări fără a fi necesară oprirea vehiculului. Această funcționalitate economisește timp în cazul controalelor și facilitează gestionarea flotelor prin integrarea cu sisteme telematice.

Conform reglementărilor europene, tahograful inteligent 2 contribuie la îmbunătățirea siguranței rutiere și asigură respectarea normelor legale, oferind soluții moderne pentru optimizarea transportului.

Care sunt termenele limită?

Vehiculele cu o greutate mai mare de 3,5 tone, echipate în prezent cu tahografe analogice sau digitale non-inteligente, trebuie să fie actualizate până la 31 decembrie 2024.

În cazul în care vehiculul este dotat cu un tahograf inteligent din prima generație, termenul limită pentru înlocuirea acestuia este 20 august 2025.

Începând cu 1 iulie 2026, și vehiculele comerciale de dimensiuni mai mici (2,5 – 3,5 tone) vor trebui să instaleze tahografe inteligente.

Care sunt echipamentele GPS compatibile?

Nu toate echipamentele GPS sunt compatibile cu noile tahografe, iar astfel descarcarea datelor tahograf devine imposibilă.

Dacă sunteți în căutarea unor echipamente GPS compatibile cu tahograful inteligent de generația a doua, vă punem la dispoziție soluția ideală.

CargoTrack oferă montaj gratuit pentru echipamentele de monitorizare GPS, oriunde în România. Pentru asistență sau detalii suplimentare, îți stăm la dispoziție!

Unde găsești un service pentru verificare tahograf Vaslui?

Dacă ești în căutarea unui service pentru verificare tahograf Vaslui, ai ajuns în locul potrivit. Pentru a-ți ușura căutarea, am pregătit o listă cu service-urile disponibile în Vaslui la care poți apela.

WASH EXPERT SRL
Adresă: str. COMUNA GRIVITA nr. 569, SAT TRESTIANA
Contact: 0762627459
Site web: click aici

STEFIMAT EUROTRANS SRL
Adresă: str. COMUNA MUNTENII DE JOS nr. 736, SAT MUNTENII DE JOS
Contact: 0745088000

NILCOM SERVTRANS SRL
Adresă: str. nr. 125, SAT RASESTI COM. DRANCENI
Contact: 0762701964

AUTOBELDIE SRL
Adresă: str. COMUNA GRIVITA nr. 590, SAT TRESTIANA
Contact: 0720544953

WASH EXPERT SRL
Adresă: str. nr. 429, SAT SIMILA, COM. ZORILENI
Contact: 0746192192
Site web: click aici

*Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru service-urile de verificare tahograf Vaslui menționate. Acest articol are scop informativ, iar informațiile prezentate sunt preluate din surse publice, precum RAROM.

Echiparea vehiculelor din flota ta poate reprezenta un proces dificil și costisitor. Știm cât de provocator este domeniul transporturilor, motiv pentru care oferim constant informații actualizate și utile pentru transportatori.

Dacă vrei să afli mai multe despre tahograful inteligent, îți recomandăm să consulți și articolul: Tahograful inteligent 2025.

Rate this post
Tania
Sharing is caring
Facebook
Twitter
LinkedIn
Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?