Sandbox

Sandbox is a multipurpose HTML5 template with various layouts which will be a great solution for your business.

Contact Info

Moonshine St. 14/05
Light City, London

info@email.com
00 (123) 456 78 90

Learn More

Follow Us

Tahograf Inteligent 2 Legislație transport Tahograf

Service verificare tahograf Alexandria – Tahograf Inteligent 2

În contextul actual, identificarea unui service pentru verificare tahograf Alexandria, sau județul Teleorman, ar putea fi esențială pentru tine. Cu termenele limită apropiindu-se, este important să te asiguri că firma ta este pregătită pentru a evita sancțiunile.

Schimbarea tahografelor vechi este o măsură introdusă de Uniunea Europeană, care urmărește înlocuirea acestora cu tahografe inteligente de generația a doua, pentru a spori siguranța rutieră și eficiența în transporturi.

Noile tahografe inteligente permit monitorizarea mai precisă a timpilor de condus și de odihnă, contribuind la respectarea reglementărilor privind orele de lucru ale șoferilor și reducând riscul accidentelor cauzate de oboseală.

În plus, aceste dispozitive facilitează schimbul de date între companii și autorități, oferind o transparență mai mare în ceea ce privește activitatea vehiculelor pe drumurile europene.

Prin urmare, mai jos găsești o listă cu toate service-urile de verificare tahograf Alexandria și județul Teleorman.

Există service-uri de verificare tahograf Alexandria, sau în județul Teleorman?

În Alexandria, din păcate, nu am găsit service-uri de verificare tahograf. Cu toate acestea, am identificat câteva în județul Teleorman care ți-ar putea fi de ajutor.

VALADY SERVICE SRL
Adresă: str. COM. NANOV nr., SAT NANOV
Contact: 0723242696

RTD SERVICE SRL
Adresă: str. BD. SFANTA VINERI nr. 41a, ROSIORI DE VEDE
Contact: 0735908211

EMAD SERV TLV SRL
Adresă: str. LILIACULUI nr. 1 a, SAT NANOV, COM.NANOV
Contact: 0765551177

AUTO SAM SRL
Adresă: str. PETROLULUI nr. 6, VIDELE
Contact: 0727127706

*Compania CargoTrack nu își asumă nicio responsabilitate în legătură cu aceste service-uri. Informațiile sunt publicate și preluate de la RAROM.

Ce schimbări aduce tahograful inteligent?

Noua generație de tahografe inteligente (V2G2) folosește tehnologia GPS și Bluetooth pentru a se conecta la sistemele de transport. Astfel, nu mai poți doar să actualizezi tahografele vechi; trebuie să le înlocuiești complet până în august 2025, inclusiv senzorul de mișcare, deoarece aceste dispozitive funcționează doar cu un singur tahograf.

Noua versiune adusă de Uniunea Europeană include funcții noi care ajută la monitorizarea mai bună a transporturilor, cum ar fi documentarea curselor de cabotaj și detașările șoferilor. De asemenea, s-au făcut modificări în regulamente, eliminându-se secțiunile care vorbeau despre autentificarea locației.

O să mai fie posibilă descărcarea datelor tahograf de la distanță?

Da.

Însă trebuie să fii atent deoarece nu toate echipamentele GPS sunt compatibile cu noile tahografe. La CargoTrack suntem deja pregătiți să îți oferim echipamente GPS potrivite pentru noile aparate.

Pe lângă serviciile de suport clienți continuu, noi îți putem oferi și montaj gratuit la locația vehiculelor tale.

Dacă ești interesat, te rugăm să ne contactezi!

Având în vedere că procesul de echipare a flotei tale cu tahografe inteligente poate fi complex și costisitor, încercăm să oferim informații utile și actualizate pentru a te ajuta să faci față provocărilor din domeniul transporturilor.

Pentru a înțelege mai bine tahograful inteligent și efectele noilor reglementări asupra transportatorilor, te invităm să consulți articolul nostru, accesând linkul de aici.

Rate this post
Tania
Sharing is caring
Facebook
Twitter
LinkedIn
Scrie-ne ACUM!
1
Ai nevoie de ajutor?
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?